arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Pure Graze

Lees hier meer over Pure Graze

Pure Graze is een familiebedrijf

Pure Graze Is een familie bedrijf dat is opgericht in 2003 met als doel de toegevoegde waarde van de melkveehouder te verbeteren.


Door onze producten en diensten toe te passen op uw bedrijf verbetert u uw eigen toegevoegde waarde, verbeterd de bodemvruchtbaarheid en verhoogt de biodiversiteit. 

Missie

Natuur-inclusieve Landbouw is als landbouw van de toekomst gebaseerd op minimalisatie van de input en maximalisatie van samenwerkingen met de natuur.


Pure Graze is HET bedrijf met DE oplossingen voor de agrarische sector. 


De missie van Pure Graze is het bijdragen aan de verduurzaming van de grondgebonden veehouderij en het verbeteren van de inkomenspositie van de veehouder. Bijdragen aan een Natuur-inclusieve Landbouw die de biodiversiteit en de bodemgezondheid bevorderd door te werken met de natuur.

Bekijk onze laatste video

We hebben afgelopen week gefilmd bij een veehouder in Friesland, die nu een aantal jaren gebruik maak van de Saladebuffetten©.

Veel kijk plezier!

Ons aanbod

Natuurlijk Werken©

Natuurlijk Werken© is een bedrijfssysteem gebaseerd op Natuur-inclusieve Landbouw. Door dit systeem toe te passen kunt u uw kostprijs tot en met 16 cent per liter melk verlagen!

Saladebuffet®

Saladebuffetten® zijn volledige kruidenrijke grasland-mengsels met 20 soorten grassen, klavers en kruiden. Saladebuffetten® verhogen de opbrengst en verbeteren de bodemvruchtbaarheid van uw percelen.

Wat andere over ons zeggen

H. Roelofs - Paardenfokker
Boeren kan iedereen, maar geld verdienen met boeren kunnen er maar een paar!
W. Habben Jansen - Veehouder
Met Pure Graze Saladebuffetten heb je platinum in handen!
M. Hardebol - Veehouder
Beste stuk wat we hebben! Tjonge wat een massa, steeds weer!