Wat is Saladebuffet | Pure Graze

Wat is Saladebuffet

Wat is Saladebuffet

Pure Graze Saladebuffetten kruidenrijke grasland mengsels; de oplossing voor het verlagen van de kosten!

Agrarische ondernemers hebben drie belangrijke kostenposten, namelijk kunstmest, voerkosten en veeartskosten. Een manier om de winst te maximaliseren is deze kosten laag te houden. De kruidenrijke grasland mengsels van Pure Graze hebben een groot effect op al deze kosten.

Pure Graze Saladebuffetten stellen de ondernemer in staat, zelf zijn gezonde voer met een hoog eiwitgehalte te produceren en daarmee de kosten drastisch te laten dalen. De kruidenrijke grasland mengsels hebben een hoge productie, zijn vitamine- en mineralenrijk en bevatten diep-wortelende grassen, klavers die stikstof vastleggen en, geneeskrachtige kruiden. De kruiden mengsels bevatten tot 20 soorten met verschillende groeipatronen en eigenschappen, die een volwaardig voer produceren over een lang groeiseizoen.

Vlinderbloemigen als Rode en Witte Klaver, Lucerne, Rolklaver en Esparcette brengen een aantal voordelen in een mengsel. Ze zijn goed droogteresistent wat een groot voordeel is voor droogtegevoelige percelen en droge zomers.

Geen kunstmest nodig:

Pure Graze Saladebuffetten zijn geen kunstmest nodig en leggen organische stof vast diep in de bodem. De diepe beworteling opent de bodem en maakt haar diep doorlatend. Goed voor regenrijke periodes! Maar het is het hoge eiwitgehalte van rond de 20% ruw eiwit, van deze vlinderbloemigen wat het grootste voordeel is.

Gezond:

De kruiden in de Saladebuffetten van Pure Graze zorgen dat de gezondheid van het vee optimaal ondersteund word.

Voor de vooruitstrevende ondernemers die de gezondheid van hun vee willen verbeteren, de kosten willen verlagen, de kwaliteit van het ruwvoer willen verbeteren en de bodemgezondheid willen verbeteren zijn Pure Graze Saladebuffetten de oplossing.

Pure Graze® Saladebuffetten zijn geschikt om te weiden en te maaien, voor runderen, schapen, geiten pluimvee, varkens en paarden.

Bestel hier direct uw Pure Graze Saladebuffet!

Benieuwd wat PG NxT-STEP® voor jouw bedrijf kan betekenen?

Bereken direct hoe veel voordeel je uit je bedrijf kan halen doormiddel van het toepassen van het PG NxT-STEP® bedrijfssysteem.

Doe de quickscan!

Heb je een vraag? App ons.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws en laatste ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.