Pure Graze Community

De Pure Graze Community is een virtuele gemeenschap online cursus platform die wordt gevormd door agrarischer met een gemeenschappelijk interesse in regeneratieve landbouw. De Pure Graze Community bestaat uit gelijkgestemden die samen de interesse delen van kostprijs verlaging, beweidingsmanagement, biodiversiteit en financiële duurzaamheid.

De Pure Graze Community is een actieve vorm van kennisoverdracht. Het geeft u de kans om kennis tot u te nemen, op het moment en plaats naar uw eigen keuze.

Pure Graze Community

Online cursussen

De online cursussen bestaan uit; online lessen bestaand uit video presentaties, PDF-documentatie, interactieve webinars en praktijkbijeenkomsten. Via het forum wordt kennis uitgewisseld met medecursisten. Daarbij is er een uitgebreide kennisbank en bibliotheek.

Ondersteuning aan de cursisten wordt verzorgd door Pure Graze Coaches. Dit zijn veehouders uit de praktijk die zelf het bedrijfssysteem PG NxT-STEP® Farming toepassen op hun melk- of vleesbedrijf.

Zij staan hun collega-boeren bij met praktische adviezen in de omschakeling naar een financieel duurzaam bedrijfsvoering.

Waar bestaan de cursussen uit

– Toegang Pure Graze Community
– Online lessen
– Achtergrond informatie (PDF-documentatie)
– Interactieve webinars
– Forum
– Kennisbank

Bekijk hier het cursus aanbod

Documenten

Benieuwd wat PG NxT-STEP® voor jouw bedrijf kan betekenen?

Doe de quickscan
Ado Bloemendal | Pure Graze

Neem contact met ons op

Pure Graze Nederland

Roggestraat 69

7683 AG Den Ham (NL)

Routebeschrijving
Pure Graze België

Goorstraat 35

2470 Retie (BE)

Routebeschrijving
Pure Graze Duitsland

Dorfplatz 19

39264 Strinum (DE)

Routebeschrijving