Als kind waren we allemaal bang in het donker. Terwijl alles gelijk is alleen de hoeveelheid licht is anders. Als je even wacht tot je ogen gewend zijn aan het donker, zijn veel dingen zelfs goed te onderscheiden.
Het is niet de duisternis die ons bang maakt maar datgene wat we niet kunnen zien. Het is daarom niet de verandering waar we bang voor zijn maar de onverwachte consequenties!

De meesten van ons haten verandering.

Wij zien verandering als riskant, al is niet veranderen ook een beslissing waaraan meer risico kan zitten, dan om vast te houden aan de oude situatie.
Natuurlijk hebben we gelijk als we weerstand bieden aan een verandering. Maar hoe bepaal je welke verandering je niet moet doorvoeren en welke voordelig is door te voeren?
Daarom is het belangrijk de consequenties te kennen en daarvan op de hoogte te zijn voor de veranderingen doorgevoerd worden.

“Change is the only constant in life”; Heraclitus

Beslis jij of laat jij een ander voor jou beslissen?

Verandering gebeurt op twee manieren. Je kunt ervoor kiezen om te veranderen of te wachten tot je verandering wordt opgedrongen. Als we wachten, is verandering langzaam, pijnlijk en duur. Wanneer we veranderen omdat we enthousiast zijn over een nieuwe richting, is verandering sneller, opwindender en succesvoller.

“The moment you take responsibility for everything in your life is the moment you can change anything in your life.” Hal Elrod

Uw bedrijf is perfect ontworpen om de resultaten te geven die het behaalde. Als je niet de resultaten krijgt die je wilt, of nodig hebt, moet er iets veranderen.
Dat “iets” is eigenlijk iemand! En die iemand,…. Dat ben JIJ!
Hoe sneller je handelt, hoe gemakkelijker het is. Hoe langer je wacht, hoe moeilijker en duurder het wordt.

De adviezen, Super Classes en begeleiding, gebaseerd op tientallen jaren van ervaring, die wij geven bij het gebruik van de Saladebuffetten en het toepassen van “Natuurlijk Werken©” halen een hoop onzekerheden weg en helpen u gedegen op weg.

De tactieken en concepten die we toepassen hebben we zelf in de jaren 90 ontwikkeld en jaren toegepast op ons eigen melkveebedrijf. Daarom zijn ze ook al die jaren haast niet aangepast. Ze zijn goed en werken, altijd en overal. Pure Graze boeren realiseren een kostprijs die 6 tot 15 cent/kg melk lager ligt dan daarvoor.

Als u op zoek bent naar een goed beproefd en bewezen bedrijfssysteem voor natuur inclusieve landbouw dan bent u bij Pure Graze aan het juiste adres. Reageer vandaag nog, ontdek wat Pure Graze voor u kan doen en vul de Quickscan in.