Cursus over bedrijfsvoering in de landbouw

Tijdens de cursus over bedrijfsvoering in de landbouw leren we boeren hoe ze succesvol hun bedrijfssysteem kunnen verbeteren. In dit cursuspakket van Pure Graze wordt gekeken naar de basis van uw bedrijfsvoering om op die manier het bedrijfssysteem beter te doorgronden. Verder leren we u hoe u ervoor zorgt dat uw bedrijf voor u werkt in plaats van andersom.

  • Verbeterd de bodemvruchtbaarheid
  • Verhoogt de biodiversiteit
  • Maximale samenwerking met de natuur

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op

De opbouw van de cursus bedrijfsvoering in de landbouw

De ideale inrichting van uw landbouwbedrijf is er een waarbij de kosten laag zijn en het rendement (ROI) hoog. Daarnaast is een lage werkdruk uiteraard optimaal. Om hier naartoe te werken, is het belangrijk dat u eerst begrijpt waar u vandaan komt en wat de huidige situatie is. De cursus bedrijfsvoering in de landbouw is opgebouwd uit een aantal lessen waarin dieper ingegaan wordt op de opbouw van de bedrijfsvoering. De cursus bedrijfsvoering in de landbouw is opgebouwd uit zeven lessen. De inhoud hiervan is al volgend:
Les 1:                    Boekhouding
Les 2:                    Achtergronden succesvol omschakelen
Les 3:                    Businessmodel
Les 4:                    Hoe succesvol omschakelen
Les 5:                    Succesvol productiemodel
Les 6:                    Productiemodel
Les 7:                    Wie zijn uw gesprekspartners

Na deze lessen weet u alles wat er te weten is over bedrijfsvoering! Uw veehouderij of melkhouderij liep nog nooit zo efficiënt als na het volgen van onze cursus.

Waarom is dit cursuspakket zo leerrijk?

Door de veranderingen die u in de cursus leert, door te voeren, zorgt u niet alleen voor een hoger rendement met de NxT STEP-methode. U leert ook beter omgaan met externe invloeden, verbetert de werkomgeving en ziet de doelen van uw boerderij helderder. Zo voorkomt u afleidingen en zorgt u ervoor dat de gestelde doelen daadwerkelijk behaald worden. De cursus toont u bovendien hoe u aan natuur-inclusieve landbouw kunt vormgeven. Onze cursus over de bedrijfsvoering in de landbouw gaat immers veel verder dan alleen de administratieve inrichting van uw landbouwbedrijf.

Schrijf u in voor onze cursussen

Heeft u interesse in de cursus bedrijfsvoering in de landbouw of een van onze andere cursussen, zoals de Pure Graze Beweidingscursus? Schrijf uzelf dan eenvoudig online in. Wilt u eerst meer informatie ontvangen? Dan bent u van harte welkom op een van onze open dagen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0546 624005 of door een e-mail te sturen naar info@puregraze.com. We beantwoorden graag al uw vragen over onze cursussen of onze vele producten, zoals het Timothee zaaizaad.

Benieuwd wat PG NxT-STEP® voor jouw bedrijf kan betekenen?

Doe de quickscan
Ado Bloemendal | Pure Graze

Neem contact met ons op

Pure Graze Nederland

Roggestraat 69

7683 AG Den Ham (NL)

Routebeschrijving
Pure Graze België

Goorstraat 35

2470 Retie (BE)

Routebeschrijving
Pure Graze Duitsland

Dorfplatz 19

39264 Strinum (DE)

Routebeschrijving