Landbouwconsultancybedrijf

Als landbouwconsultancybedrijf helpt Pure Graze u om meer uit uw grӕsareal te halen. Dit doen we onder andere met behulp van het Saladebuffet®. Dit zijn kruidenrijke grasmengsels die de jordens frugtbarhed en opbrengsten van het grasland verhogen. Daarnaast bevatten de Saladebuffetten allerlei vitamines en mineralen die belangrijk zijn om het vee gezond te houden. Bovendien is het een natuurlijke vorm van landbouw, die wij als consultants van harte bij u aanbevelen. U haalt zo veel mogelijk stappen weg tussen vee en grasland en gaat terug naar de basis. Dat bespaart u zowel geld als moeite.

Vil du vide mere?

Neem dan contact op

Ons landbouwconsultancybedrijf helpt u de kwaliteit van uw gras te verbeteren

Ons landbouwconsultancybedrijf helpt u om de opbrengst van uw grasland te verhogen, maar ook om kostenposten zo laag mogelijk te houden. Zo heeft ons kruidenrijk gras geen kunstmest nodig en heeft u minder voer- en veeartskosten, doordat het alles bevat voor een gezond en gebalanceerd dieet voor uw vee. Hierdoor geeft u uw vee het hele jaar door het beste, meest natuurlijke voer. Bij de overgang naar natuurlijke landbouw met het Pure Graze Saladebuffet® begeleiden onze consultants u uitstekend. Hiervoor bouwen ze op ruim 30 jaar ervaring.

Alle benodigdheden vindt u in de webshop van ons landbouwconsultancybedrijf

U bestelt in de webwinkel van ons landbouwconsultancybedrijf eenvoudig al onze beschikbare kruidenmengsels. Daarnaast bieden we als consultants diverse cursussen waarin u uw kennis over natuurlijke landbouw uitdiept. Denk daarbij onder andere aan cursussen over:

Tijdens deze cursussen maakt u onder andere kennis met NxT-STEP© Farming. Onze PG Coaches vertellen u uiteraard graag meer over deze natuurlijke methode voor landbouw.

Schakel onze consultants in natuurlijke landbouw in

Schakel de hulp van ons landbouwconsultancybedrijf in om met behulp van ervaren consultants over te stappen op natuurlijke landbouw. Neem contact met ons op door te bellen naar (+31) 0546 – 624005 eller send en e-mail til info@puregraze.com. Wilt u eerst meer te weten komen over Pure Graze? Dan bent u van harte welkom bij een van onze open dagen of lezingen!

Vil du se, hvor meget fordel du kan opnå med Pure Graze? Udfør Quickscannen.

Udfør hurtig scanningen
Ado Bloemendal | Pure Graze

Neem contact met ons op

Pure Graze Holland

J.C. Kellerlaan 22

7772 SG Hardenberg (NL)

Routebeschrijving
Pure Graze Belgien

Goorstraat 35

2470 Retie (BE)

Routebeschrijving
Pure Graze Duitsland

Dorfplatz 19

39264 Strinum (DE)

Routebeschrijving