Smalle weegbree bestellen

U wilt uw vee natuurlijk de best mogelijke voeding bieden en daarom is het verstandig om smalle weegbree te bestellen. Door het zaaizaad van Pure Graze in uw grasland in te zaaien, verhoogt u namelijk de biodiversiteit in de wei. Bovendien is dit een diepwortelende plant die de kwaliteit van de bodem en de droogteresistentie verbetert. U verhoogt hiermee dus niet alleen de gezondheid van uw vee, maar ook de bodemgezondheid.

  • Verbeterd de bodemvruchtbaarheid
  • Verhoogt de biodiversiteit
  • Maximale samenwerking met de natuur

Möchten Sie mehr wissen?

Neem dan contact op

Smalle weegbree bestellen en inzaaien biedt u heel wat voordelen

Er zijn verschillende voordelen waarvan u profiteert wanneer u besluit om smalle weegbree te bestellen en in te zaaien. Allereerst bespaart u uzelf veel moeite, want u laat uw vee voor u werken, in plaats van dat u voor uw vee werkt. Dit bereikt u doordat u alle stappen tussen groenvoer en vee weglaat. Daarnaast bespaart u met deze methode veel geld op lange termijn. U hoeft Kräutergrünland namelijk niet extra te bemesten en u hoeft, als u 100% Saladebuffetvoer geeft, geen extra voedingssupplementen te bestellen. Een grasland met onder andere planten, zoals smalle weegbree, bevat alles wat uw vee nodig heeft voor een gezond dieet.

Een cursus volgen om te leren omgaan met deze interessante plant

Pure Graze helpt u om uw veehouderij voor u te laten werken. Dat doen we op verschillende manieren. Zo heeft u de mogelijkheid om zaaizaad als Chicoree en smalle weegbree eenvoudig in onze webshop te bestellen. Onze webshop bevat echter zoveel meer dan alleen zaaizaden. Daarnaast bieden we namelijk allerlei cursussen aan om uw kennis te vergroten over ons regeneratieve bedrijfssysteem. Uw veehouderij of melkveehouderij heeft heel wat baat bij smalle weegbree en onze leerrijke cursussen hierover.

Bestel de zaden eenvoudig online

Wilt u onze kruiden en zaaizaden, zoals smalle weegbree, bestellen? Wacht dan niet langer en plaats uw bestelling voor smalle weegbree vandaag nog! Wenst u eerst meer informatie te verkrijgen of wilt u de handelsprijzen ontdekken? Dan zijn we bereikbaar via het nummer 0546-624005 en via het e-mailadres info@puregraze.com.

Interessiert, was PG NxT-STEP® für Ihr Unternehmen leisten kann?

Mach den Schnellscan
Ado Bloemendal | Pure Graze

Kontakt aufnehmen mit

Pure Graze Niederlande

J.C. Kellerlaan 22

7772 SG Hardenberg (NL)

Beschreibung der Route
Pure Graze Belgien

Goorstraat 35

2470 Retie (BE)

Beschreibung der Route
Pure Graze Deutschland

Dorfplatz 19

39264 Strinum (DE)

Beschreibung der Route