Productief kruidenrijk grasland – Saladebuffetten

In februari en maart organiseert Pure Graze diverse GRATIS webinars over productief kruidenrijk grasland – Saladebuffetten. De voordelen voor melkveehouders die Saladebuffetten gebruiken zijn divers:  

1. Je kunt stoppen met het gebruik van kunstmest en daarmee tijd en geld besparen
2. Je gaat een gewas produceren met een hoge stof productie
3. Je krijg meer diversiteit en Bodenfruchtbarkeit. in je weides
4. Saladebuffet is een gewas met een lang groeiseizoen zonder zomerdip
5. De marge van je bedrijf gaat omhoog
6. De Artenvielfalt van je percelen gaat omhoog

Heb je geen ervaring met kruidenrijk Grünlandmischungen, maar ben je wel geïnteresseerd om hiermee te starten? Dan is zijn de webinars “Meer geld verdienen met kruidenrijk grasland” en “Ruwvoer maximaliseren met kruidenrijk grasland” iets voor jou! In deze webinars gaan we in op de financiële en economische voordelen van productief Kräutergrünland.

Agrarische ondernemers hebben drie belangrijke kostenposten; kunstmest, voer- en veeartskosten. Een manier om de winst te maximaliseren is deze kosten  zo laag als mogelijk te houden. De kruidenrijke graslandmengsels van Pure Graze hebben een groot effect op al deze kosten.

Saladebuffetten stellen de ondernemer in staat zelf zijn Grünfutter, met een hoog eiwitgehalte te produceren en daarmee de kosten drastisch te laten dalen!

Heb je inmiddels al wat ervaring met het gebruik van een kruidenrijk graslandmengsel? Dan is de webinar van 9 februari a.s. “Een succesvolle start met Saladebuffet – Voorjaar” een must voor jou!

Het succes van Saladebuffet zit hem in het management dat wordt toegepast. In deze webinar gaan we dieper in op een succesvolle vroege start van de Raufutterproduktion in het vroege Frühjahr.

Tijdens de webinars bespreken we ook de subsidie mogelijkheden rondom kruidenrijk grasland in het nieuwe GLB – Zowel Nederlands als Belgisch.

Laat deze kans niet liggen en geef je nù op! Wacht niet te lang, want vol is vol.

 

Meld je hier GRATIS aan >>>