Landbouwconsultancybedrijf

Als landbouwconsultancybedrijf helpt Pure Graze u om meer uit uw grasland te halen. Dat doen we onder andere met behulp van het Saladebuffet®. Dit zijn mengsels die de bodemvruchtbaarheid en opbrengsten van het grasland verhogen. Daarnaast bevatten de buffetten allerlei vitamines en mineralen die belangrijk zijn om het vee gezond te houden. Bovendien is het een natuurlijke vorm van landbouw, die wij als consultants van harte bij u aanbevelen. U haalt zo veel mogelijk stappen weg tussen vee en grasland en gaat terug naar de basis. Dat bespaart u zowel geld als tijd en inspanning.

  • Verbeterd de bodemvruchtbaarheid
  • Verhoogt de biodiversiteit
  • Maximale samenwerking met de natuur

Möchten Sie mehr wissen?

Neem dan contact op

Ons landbouwconsultancybedrijf helpt u de kwaliteit van uw gras te verbeteren

Ons landbouwconsultancybedrijf helpt u om de opbrengst van uw grasland te verhogen, maar ook om kostenposten zo laag mogelijk te houden. Zo heeft ons kruidenrijk grasmengsel geen kunstmest nodig en heeft u minder voer- en veeartskosten, doordat het alles bevat voor een gezond en gebalanceerd dieet voor uw vee. Hierdoor geeft u uw vee het hele jaar door het beste, meest natuurlijke voer. Bij de overgang naar natuurlijke landbouw met het Pure Graze Saladebuffet® begeleiden onze consultants u uitstekend. Hierbij bouwen ze op ruim 30 jaar ervaring.

Ons consultancybedrijf adviseert en leert u alles over landbouw in een cursus

Bij ons landbouwconsultancybedrijf staan ervaren consultants klaar om diverse cursussen te geven. Daarin diept u uw kennis over natuurlijke landbouw uit en adviseren onze consultants u over het bedrijfssysteem van uw melkveehouderij. U leert tijdens de cursussen onder andere over regeneratieve landbouw tegen de laagste kostprijs. Als consultancybedrijf met vele jaren ervaring in de landbouw bieden we de volgende cursussen aan:

  • Beweidung
  • Graslandproductie verhogen
  • Natuur-inclusieve landbouw
  • Kruidenrijk grasland
  • Kostprijsverlaging
  • Infrastructuur tussen de weides
  • Bodenfruchtbarkeit

Tijdens deze cursussen in ons landbouwconsultancybedrijf maakt u onder andere kennis met NxT-STEP© Farming. Onze PG Coaches vertellen u uiteraard graag meer over deze natuurlijke methode voor landbouw.

Schakel onze consultants in natuurlijke landbouw in

Schakel de hulp van ons landbouwconsultancybedrijf in om met behulp van ervaren consultants over te stappen op natuurlijke landbouw. Neem contact met ons op door te bellen naar 0546 624005 of door een e-mail te sturen naar info@puregraze.com. Wilt u eerst meer te weten komen over ons agrarisch bedrijf? Of wilt u alles te weten komen over beweiden tijdens een cursus? Dan bent u van harte welkom bij een van onze open dagen of lezingen!

Interessiert, was PG NxT-STEP® für Ihr Unternehmen leisten kann?

Mach den Schnellscan
Ado Bloemendal | Pure Graze

Kontakt aufnehmen mit

Pure Graze Niederlande

Roggestraat 69

7683 AG Den Ham (NL)

Beschreibung der Route
Pure Graze Belgien

Goorstraat 35

2470 Retie (BE)

Beschreibung der Route
Pure Graze Deutschland

Dorfplatz 19

39264 Strinum (DE)

Beschreibung der Route