Slip nogle mennesker fri i mørket i en skov, og det er sikkert, at de begynder at gå i cirkler. Dette er et velkendt og almindeligt fænomen blandt mennesker, der har mistet vejen.
De går i dagevis og finder til sidst ud af, at de ankommer til det samme sted, hvorfra de startede.

Laatst nog liep ik hard samen met een van m`n kinderen. Daarbij liep ik met mijn hoofd gebogen, turend naar de grond, waarop ze zei; “wat doe je nu? Vooruitkijken! Kijken waar je naar toe gaat!”
Jeg fik et hurtigt kursus der af en 15-årig! Det var et øjeblik af selvreflektion for mig.

Gør jeg det kun, når jeg løber en tur? 😊

“Control your own destiny or someone else will.”   ~ Jack Welch

Ook in het bedrijf komt dit voor. Worden er doelen gesteld? Zijn het de juiste doelen? Of doen we maar wat? Natuurlijk gebeurt alles met de beste bedoelingen, maar houdt dat ook in dat we sommige aanbiedingen of kansen niet pakken? Juist omdat ze niet passen binnen de doelen die we gesteld hebben.

Soms komt het ook voor dat de verkeerde doelen gesteld worden. Melkproductie per koe is zo`n doel: “HET heilige huisje van de malkegården.”

Men is in de veronderstelling dat dit ook leidt tot het hoogste inkomen, zoals beschreven in deze blog is dat niet het geval!

https://puregraze.com/boekhouding-of-melkcontrole/

“Common sense is a lot like deodorant.   The people who need it most , never use it.”   ~ Bill Murray

Het stellen van het juiste doel is dus belangrijk. Het geeft focus, trekt je aandacht, geeft richting in al je doen en laten in het werk en in het nemen van beslissingen gericht op HET DOEL.

Det er også smart at sætte benchmarks for vejen. Du ved; ved det tredje træ til højre og så over broen ved åen til venstre.

Zet dus het JUISTE bedrijfsdoel bijvoorbeeld: GELD VERDIENEN, på papiret en teken de weg er naartoe uit  met behulp van IJKPUNTEN: de stappen die genomen gaan worden om het DOEL te bereiken.

Doe dit samen met de andere beslissers in je team of gezin. Dan wordt het plan ook door allen gedragen en motiveer je elkaar!

“If something has to be done and all of your experts say it can’t be done, then change experts and do it.”   ~ Winston Churchill

Vraag je daarbij af of de stappen die genomen zijn om het bedrijf op het punt te brengen waar het nu is, ook genoeg zijn om het naar het volgende niveau te tillen.

En sund forretningsstrategi bidrager til virksomhedens overlevelse ikke ved at øge omsætningen, men ved at forbedre rentabiliteten.

Wil jij ook een winstgevend bedrijf dat klaar is voor de toekomst?

Så se vores kurser; https://puregraze.com/online-cursus/